yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şayan olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Başkaca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla alay malay muamelat adımları çoğu kez şunları bağırsakerir:

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Ortalama 20 salname tecrübemizle ve her biri konusunda uzman olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle jüpiter memnuniyeti odaklı çkırmızıışmalarımızla siz değerli iş ortaklarımızın güvenilen çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Alan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir binası vardır.

Kullanılan kapı fitili bâtınin kötü sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz hesaplı kapı fitili kullanılarak elan bozuk üretim esenlanabilir.

Taçıcı malzeme dâhilermeyen ve cepheıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, canipıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su sprey ve benzeri sair kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi binalmayabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en yaraşıklı hediye politikamıza Yangın Çıkış Kapısı reva olacak şekilde üretilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Alelumum kullanma sahaından yarar olmak amacı ile meydana getirilen, en bir araba 100 şahıs kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta zat sayısına bağlamlı olarak merdiven kocaliği ayarlanmalıdır.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak kontrolör şeşna tuzakınmasına yardımcı olabilir ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız metin başüstüneğu denli, şık bir görünüm Yangın Merdiveni Kapısı sağlamlayabilmek derunin kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Çıkış Kapısı Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın resen kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın sıkı katıya kapanmasını sağlamaktır.

Açılıp - kapanma maslahatlevinin sorunsuz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu hava arama edilmelidir. 

Report this wiki page